Fundels Stories

Onze gebruikers aan het woord.

Fundels leesplezier op een andere manier

Met Fundels User Stories laten we gebruikers aan het woord over hun ervaringen met Fundels en hoe ze de applicatie gebruiken in het dagelijkse leven. In deze user story laten we Kristof aan het woord. Kristof maakt alle animaties voor Fundels en heeft samen met zijn vrouw Lien een dochtertje van 8, Aster.

“Een goede voorbereiding is belangrijk wanneer ik aan een animatie begin. En daarin is mijn dochter een belangrijk onderdeel van. Regelmatig ga ik met een stapel prentenboeken naar huis waaruit ik dan iedere avond voorlees. Zo heb ik een van de stemmen in de keuze van welke titels we toevoegen aan de catalogus. Het nuttige en het aangename kunnen niet beter samengaan, het heeft al veel quality time opgeleverd. Die setting is ook ideaal om de juiste sfeer en boodschap te pakken te krijgen van de boekjes. Soms begint het echt al te kriebelen om aan de slag te gaan!”

“Met de Fundels app hebben we al veel mooie tijd samen gehad. Maar ook zelfstandig kon Aster al snel met de verschillende hoeken overweg. De filmpjes bekijken, het boekje lezen, spelletjes spelen en de kleurplaten inkleuren,… Door het uitgebreide aanbod wordt goed ingespeeld op de korte aandachtspanne van het kind. Doorheen de jaren was het boeiend haar vaardigheden en reflexen te zien evolueren.”

“Aster is fier dat haar papa achter al die filmpjes zit, maar heeft ook zelf ambities in de (animatie) filmwereld. Om die reden is de theaterhoek haar favoriete hoek, waarin ze zelf naar hartenlust filmpjes kan maken met de personages en elementen uit het verhaal.”

Favoriete boekjes van Aster

Stem voor mij - Bakermat
Niet meer beschikbaar

Stem voor mij
Bakermat

Nippertje - Gottmer
Bekijk trailer

Nippertje
Gottmer

Tommie en de torenhoge boterham - Lannoo
Bekijk trailer

Tommie en de torenhoge boterham
Lannoo